mix

Jamie Lee Curtis se povrijedila nakon dodjele Oscara

Glumica koja nije skrivala veliko veselje zbog osvojenog Oscara za sporednu ulogu, skačući po pozornici zaradila je i ozljedu stopala.

U Americi je uobičajeno glumcima prije izlaska na pozornicu poželjeti sreću izrekom “Break a leg” (slomi nogu), a nešto slično dogodilo se Jamie Lee Curtis na Oscaru. Iako se glumica nije javno rekla o čemu se tačno radi, dovoljno govore fotografije koje je objavila na svom Instagramu.

Uz onu na kojoj je ulovljena u skoku od sreće što je osvojila najvrjedniji zlatni kipić u filmskoj industriji, pokazala je i onu na kojoj se uz Oscara vidi i ortopedska čizma, a foto kolaž je komentirala riječima: “Uzbuđenje zbog pobjede i agonija stopala”. Očito joj je skakutanje u štiklama po pozornici pored Oscara donijelo i malu povredu.

Uz stotine fanova, brzi oporavak poželjele su joj kolegice Rosario Dawson i Demi Lovato. Podsjetimo, Jamie Lee Curtis dobila je Oscara za sporednu ulogu u filmu ‘‘Sve u isto vrijeme‘‘ koji je proglašen i najboljim filmom. Curtis nije krila oduševljenje što joj je prvoj u njezinoj filmskoj obitelji uspjelo osvojiti prestižni kipić za koji su bili nominirani i njezini slavni roditelji, otac Tony Curtis i mama Janet Leigh.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)