Snima se američka vezija filma ‘The Intouchables’

Film ‘The Intouchables’ iz 2011. godine, koji je bio nominovan za Zlatni globus, a kojeg su režirali Olivier Nakache i Eric Toledano, dobiće svoju američku verziju koja će nositi naziv ‘The Upside’, objavio je Weinstein Company.

U filmu će glavne uloge igrati Bryan Cranston i Kevin Hart. Hart će glumiti Dell Scott-a, bivšeg robijaša koji je zadužen da se brine za (Bryan Cranston) Phillip Lacasse-a, milionera iz Park Avenue koji je ostao paraliziran nakon nesreće. Film će govoriti o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva lika, i kako druga šansa u životu koja nam bude data može biti najbolji dar koji ste ikada primili.

Film će režirati Neil Burger koji je nedavno izjavio: “Film govori o dvoje ljudi kojima je data druga šansa u životu i koji uče da se povežu sa međusobnim poštovanjem i suosjećanjem. Mi smo svi veoma ponosni na film i posebno na izvedbe ove dvojice briljantnih glumaca koji imaju nevjerovatnu zajedničku hemiju.”

Uz Kevin Hart-a i Bryan Cranston-a u ovom emotivnom filmu glume i Nicole Kidman, Genevieve Angelson, i Aja Naomi King. Snimanje filma počelo je ranije ove godine u New York-u i Philidelphia-i. Očekuje se da će se pojaviti na Toronto Film Festival-u kao dio gala prezentacije, a Weinstein Company nada se pozitivnom prijemu kod publike.
Film počinje u kinima da se prikazuje od marta 2018. godine.