mix

Komičar Kevin Hart završio u kolicima

Slavni komičar i glumac Kevin Hart jučer je na svom Instagram profilu objavio snimak u kojem govori zašto je završio u invalidskim kolicima.

Kako prenosi slavni komičar, on je doživio ozbiljne povrede uslijed utrkivanja sa svojim prijateljem, bivšim NFL igračem Stevanom Ridleyjem.

“Dame i gospodo, četrdesete su stvarne godine. Za sve moje muškarce i žene vani koje imaju 40 godina ili su stariji, to nije igra. Poštujte tu dob ili će vas ta dob natjerati da je poštujete”, objasnio je Hart na početku snimka.

Hart je bio uvjeren da je sposoban sudjelovati u utrci od 40 metara i biti brži od mlađeg prijatelja, međutim na kraju je završio s ozbiljnim povredama.

Komičar je odlučio podijeliti da je u invalidskim kolicima kako se njegovi fanovi ne bi zabrinuli kada ga vide u javnosti. Naveo je da je povrijedio donji dio abdomena i unutrašnji dio bedara te da zbog toga ne može hodati.

“Zašto se takmičim u ovoj dobi? Šta ja radim? Zašto sam se uopće utrkivao? Najgluplja stvar ikad, sada ne mogu hodati. O čemu sam razmišljao? Bože, mora da sam najgluplji čovjek na svijetu”, rekao je.

Napišite komentar