Akcije 2024Animirani filmovi 2024Avanturistički filmovi 2024Filmovi 2024Traileri

Kung Fu Panda 4 (2024)

Godina: 2024 (mart)

Žanr:
Animacija / Akcija / Avantura

Režija:
Mike Mitchell, Stephanie Stine

Glavne uloge:
Jack Black, Ke Huy Quan, Bryan Cranston, Awkwafina, Jackie Chan, Viola Davis, Ian McShane, Dustin Hoffman, James Hong …

Radnja filma:
Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobjeđujući zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa (Zmajev ratnik), je sudbina pozvala da se već jednom … odmori. Tačnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To predstavlja nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i obučiti novog Zmajevog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.

Što je još gore, nedavno je viđena opasna, moćna čarobnica, Kameleon, sićušni gušter koji se može preobraziti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo. Kameleon ima svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove sve glavne zlikovce koje je Po pobijedio u carstvo duhova.

Dakle, Po će trebati pomoć. Pronalazi je u obliku lukave, oštroumne kradljivice Zhen, lisice koja se zaista uvlači pod Poovo krzno, ali čije će se vještine pokazati neprocjenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od kameleonovih reptilskih kandži, ovaj komični dvojac moraće raditi zajedno. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mjestima …

Napišite komentar