mix

Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal

Dokumentarni serijal o poznatim petorkama pod nazivom “Okruženi ćerkama” (Outdaughtered) stiže na TLC kanal nedeljom u 20 časova.

Sa pet petogodišnjakinja i jednim tinejdžerom, život porodice Bazbi je uvek bio užurban. Čak i pre nego što je pandemija COVID-19 počela da utiče na život u Hjustonu, Bazbijevi su već imali pune ruke posla sa novim školskim rasporedom, približavajući se prekretnicama i planiranju porodičnih putovanja.

Odlučujući da odu na poseban porodični odmor u Vajoming, Blejk i petorke Ava, Olivija, Rajli, Parker i Hejzel su uzbuđeni što vide sneg po prvi put i uče da skijaju. Ali kada se vrate sa svog putovanja, svet se naglo zaustavlja i suočava sa posledicama novog koronavirusa.

Karantin sa petorkama je izazov za koji nijedan roditelj nikada ne može biti potpuno spreman. Planovi za rođendane, uskršnje praznike i potencijalnu proceduru oko Hazel počinju da se raspliću dok se porodica prilagođava pandemiji i prelazi na školovanje od kuće.  

Blejk i petorke pokušavaju da donesu najbolje odluke za zdravlje i bezbednost porodice. Dok Teksas pojačava svoje bezbednosne mere naredbom o ostanku kod kuće, poslednja epizoda sezone sačinjena je od ličnih snimaka porodice Bazbi, dok se realnost karantina i socijalnog distanciranja nameće.

Napišite komentar