mix

Inspirativne ljudske priče u seriji “Neverovatan ja” od 10. avgusta na TLC kanalu

Dokumentarna serija „Neverovatan ja“ (eng. Unbelievable Me) koja 10. avgusta u 21:00 sat stiže na program TLC kanala, pozitivan je i podsticajan program koji sadrži iskrene priče izuzetnih likova iz celog sveta.

Svaka epizoda sadrži pet inspirativnih priča o pojedincima koji boluju od teških bolesti i imaju ozbiljne deformitete. Sve naše junake ujedinjuje njihova zajednička borbenost i odlučnost da prevaziđu nedaće i da se bore protiv stigme sa kojom se suočavaju.

Nakon što je u mladosti dobila meningitis i izgubila obe ruke, šminkerka Tili iz okruga Daram, počinje da se nosi sa svojim novim bioničkim rukama. Može li ona uticati na druge i biti pozitivan uzor u svetu body svesnog imidža? U Monte Santu, u Brazilu, Klaudio bukvalno vidi svet naopačke jer je njegova retka genetska bolest dovela do toga da mu se vrat savije. Doktori su rekli da neće preživeti ni dan, ali sada 45-godišnjak, Klaudio prkosi njihovim predviđanjima i živi pozitivan i ispunjen život kao motivacioni govornik.

Uprkos tome što je rođena bez nogu, skejtborderka Kanja živi svoj život punim plućima u Ostinu, u državi Teksas. Napuštena pored puta sa samo tri meseca, sada napreduje i sledi svoj san da postane uspešna glumica i model. I mi se pridružujemo romantičnom paru u Los Anđelesu koji neće dozvoliti da njihova retka kožna bolest stane na put njihovom dugo očekivanom izlasku. Upoznajte neverovatne ljude koji su svima inspiracija.

Napišite komentar