Home / Svaštara / Sara Jesica Parker optužena za prisvajanje nakita vrijednog 70 hiljada dolara!

Sara Jesica Parker optužena za prisvajanje nakita vrijednog 70 hiljada dolara!

Slavna glumica Sara Jesica Parker, poput mnogih zvijezda, posuđuje garderobu i nakit brojnih dizajnerskih kuća za snimanja i pojavljivanja na crvenom tepihu, međutim jedna od njih odlučila je da je tuži, budući da tvrde da im glumica nije vratila posuđeni nakit.

Kako prenose strani mediji, glumica je još 2016. godine posudila nakit kompanije Dizajni Kat Florence u vrijednosti od 70.000 dolara, a oni su joj dopustili da ga koristi dva mjeseca.

S druge strane, Sarin advokat tvrdi suprotno.

– Ovo je čista nameštaljka. Sara Jesica Parker je imala ugovor s njima, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi mogla da ga nosi na crvenim tepisima i raznim događanjima i promoviše ga. Sara je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je iko upoznao. Nikada nije apsolutno ništa zadržala, štaviše kada je istekao njihov ugovor, te su iz Kat Florencea prestali da je plaćaju, Sara je htJela da vrati nakit, ali oni nisu bili pretJerano zainteresovani – ispričao je.

Međutim, kako tvrdi ova kompanija poznata glumica nije vratila psuđeni nakit, zbog čega su oni odlučili da je tuže i traže odštetu od 150.000 dolara.