mix

Pamela Anderson optužila slavnog komičara

Dočekao ju je u hodniku i rastvorio ogrtač, otkrila je u pikantnim memoarima zbog kojih je glumčev privatni dio tijela postao vijest tjedna.

Nekadašnja zvijezda serije “Baywatch” godinama je čekala otkriti svoju stranu priče o prilično trnovitom putu do uspjeha u zabavljačkoj industriji. Sada se čini kao da je sve zatomljeno dospjelo na površinu, poput dramatične vulkanske erupcije. Poslije dokumentarca “Pamela, A Love Story” čije je prikazivanje počelo na Netflixu na 31. prosinca, na red stižu i njeni memoari “Love, Pamela”. Knjiga je postala hit, a princ Harry mogao bi se jako zabrinuti zbog konkurencije. Zašto?

Za sve je kriv penis američkog glumca i komičara Tima Allena. Glumica i model je u sočnom izvatku svojih memoara ustupljenom magazinu Variety, otkrila kako izgleda Allenovo spolovilo. Nije baš da ga je htjela vidjeti: kako Pamela tvrdi, sam je došao na “briljantnu” ideju da joj ga pokaže. Navodni incident se dogodio kad su joj bile 23 godine, a 14 godina starijeg glumca, poznatog po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji “The Outdoorsman”, upoznala je 1991., na setu komedije “Home Improvement”.

“Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku, u ogrtaču. Rastvorio ga je i brzo me zabljesnuo prizor: bio je potpuno gol. Rekao da me je vidio golu i da je ovo jedino pošteno. Rekao je: ‘Sada smo kvit‘”, otkrila je Pamela Anderson.
Tim Allen zacijelo je mislio na njezinu duplericu u “Playboyu”. Nije baš jasno je li njegov potez trebao biti skeč ili seksistički ulet, stoga ga je Variety zamolio za komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)