mix

Pamela Anderson će uskoro objaviti dokumentarac o svom životu

Glumica Pamela Anderson će 31. januara predstaviti svoj emotivni život u dokumentarcu “Pamela, A Love Story” na Netflixu.

Ova pedestšestogodišnja glumica uskoro objavljuje dokumentarac o svom životu, a koji će se prikazivati na platformi Netflix. Kako kaže, spremna je razotkriti svoj lični život, jer će 2023. postati godina kada će ljudi upoznati njeno pravo lice.

Dokumentarac “Pamela, A Love Story” sadržavat će iskrene ispovijesti o njenih šest propalih brakova, a produkciju će raditi njeni, sad već odrasli sinovi Brandon i Dylan Lee, koje je dobila s Tommyjem Leejem. Upravo su njeni sinovi zaslužni da objavi dokumentarac o svom životu.

“Dijeliti svoju priču je prije svega uzbudljivo. Moja djeca produciraju dokumentarni film za Netflix i memoari su stvarno terapeutski. Pisala sam ih tokom prošle godine, a pišem i svoju biografiju”, izjavila je zvijezda serije “Baywatch”.

Povod ovom dokumentarcu je bila serija “Pam & Tommy”, koja je dramatizirala Pamelin život s fokusom kada je ukradena njena intimna snimka u kojoj je vodila ljubav s tadašnjim partnerom Tommyjem. Novim dokumentarcem i knjigom, Anderson želi prikazati ljudima vlastiti život iz svoje perspektive.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)