Sandra Bullock otkrila zašto joj je lice izgledalo drugačije na dodjeli Oscara

Glumica Sandra Bullock, kojoj bi rijetko ko dao 53 godine koliko ima, razljutile su optužbe kako je na dodjeli Oscara pretjerala s filerima.

Zgodna brineta izgledala je senzacionalno na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Oscara pojavivši se u efektnoj haljini s potpisom Louisa Vuittona optočenoj šljokicama i cipelama Jimmyja Chooa, no promjena na licu bila je predmet mnogih medijskih spekulacija.

Zvijezda filma “Ocean’s 8”, koju je magazin “People” proglasio najljepšom ženom na svijetu 2015, kaže kako je razlog punijih obraza alergija koja ju je mučila tih dana.

Iako je glumica u intervjuima uvijek isticala kako je protiv estetskih operacija, njeni obliji obrazi potaknuli su nagađanja da je i ona posegnula za popularnim filerima kako bi postigla punoću lica i podmladila se.

Sandra pak kaže kako je razlog otečenosti bila alergija, a priznaje da se i sama iznenadila kako je izgledala vidjevši svoje fotografije s dodjele Oscara.

– Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara imala sam alergiju, ali sam sebi rekla: Moram to odraditi, to je dio mog posla i sretna sam što ću biti tamo. Dan kasnije svugdje sam samo čitala o tome kako sam stavljala filere – kazala je Sandra za InStyle.

Dodala je i kako nije osoba koja pršti samopouzdanjem na crvenom tepihu.

– Ne osjećam se sigurno na takvim događanjima. Pokušavam pokrenuti svoju unutarnju Beyoncé – kaže.

Iako se na dodjeli Oscara prezentirajući jednu od nagrada našalila kako bi svjetlost trebala biti prigušenija kako bi izgledala mlađe, glumica kaže da nije tužna što je sve starija jer uživa gledajući svoju djecu Louisa (8) i Lailu (5) kako odrastaju.

– Želim da odrastaju puni nade, zahvalni, zdravi, dobri i da se osjećaju sigurnima – dodala je.