Sacha Baron Cohen i Mark Strong udružili snage u akcijskoj komediji: (NE)PROFESIONALAC!

the-brothers-grimsbySacha Baron Cohen i Mark Strong sjajni komičari naći će se zajedno u akcijskoj komediji (NE)PROFESIONALAC.

Pravu akcijsku komediju u kojoj popularni glumac Mark Strong tumači ulogu tajnog agenta, a Baron Cohen njegovog davno izgubljenog brata, nogometnog navijačkog huligana… Drugim riječima potpunu budalu.

Nobby (Cohen) ima idealan život uključujući 11-ero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobby traga već 28 punih godina, od kada su ih razdvojili kao malu djecu.

Nobby se uskoro susreće sa Sebastijanom, ni nesvjestan nije činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad.

U bijegu je i pogrešno optužen, uskoro će Sebastijan shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Riječ je o hitu (NE)PROFESIONALAC koji u kina stiže krajem februara.

Komedij  režirao je Louis Letterier, poznat po režiji filmskih hitova „Transporter“, „Nevjerojatni Hulk“, „Sudar titana“ i „Majstori iluzije“.

Pored glavnih likova Sache i Marka u ostalim ulogama pojavljuju se Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher.

Scenarij uz Cohena potpisuju Peter Baynham i Phil Johnson.