Poznati glumac šokirao transformacijom

Glumac koji se proslavio uklogom u humorističkoj seriji danas je neprepoznatljiv! Ethan Suplee, najpoznatiji svojim rolama u seriji Zovem se Erl i filmu Sjećanje na Titane, zapalio je društvene mreže u Americi, a za sve je kriva samo jedna fotografija.

Glumac koji je uvijek bio poznat kao simpatični debeljuca objavio je na Instagramu fotografiju iz teretane na kojoj se vidi da je izgubio višak kilograma i pretvorio svoje tijelo u planinu mišića! On je, kako je sam priznao, uvijek bio gojazan.

— Mislim da sam prviput bio na dijeti kad sam imao pet godina. Otišao sam kod nane i dede u Vermont i oni su se šokirali kad su vidjeli u kakvom sam stanju — ispričao je Suplee.

On je istakao da je prije desete godine imao više od 90 kilograma, pa je njegov otac insistirao da bude na tečnoj dijeti, koja je davala rezultate. Njegova majka se s tim nije složila, pa je brzo odustao.

Kao odrastao, probao je mnogo različitih režima ishrane, ali problem je bio i u tome što je gojaznost postala sastavni deo karijere. Kada je u jednom trenutku uspio malo da smrša, bilo mu je teško da pronađe posao.

— U jednom momentu sam pomislio Ugojiću se opet i možda će to biti dobro za posao. I, iskreno, bilo je — ispričao je on.

Danas mu hrana nije tako drag prijatelj kao ranije i smatra je samo gorivom koje ga pokreće.

— Hrana je funkcionalno gorivo koje koristim da bih živio — kaže Suplee.

On je počeo i redovno da vježba, a rezultat je nevjerovatno tijelo kakvo viđamo samo kod njegovih kolega koje igraju glavne uloge u akcionim filmovima. On priznaje da je sada njegov cilj da ima pločice na stomaku i dodaje da je svjestan da je to prilično tašto od njega.

— Baš me briga. Koga briga? Nikad nisam imao takav cilj do sada — iskren je on.