Pamela Anderson ostavlja 19 godina mlađeg momka, pročitajte i zašto

Odluku joj nije bilo lahko donijeti, ali Pamela zna da čini pravu stvar. Uskoro se vraća u Ameriku kako bi što brže zaboravila još jedan ljubavni brodolom u nizu.

Pamela Anderson (51) prekinula je romantičnu vezu s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (32). Ljepotica “Spasilačke službe” donijela je odluku koja joj je slomila srce.

Remi ima dvogodišnje blizance Zayna i Madi s manekenkom Sidonie Biemont (35), a zbog romanse s američkom glumicom svoje obveze prema njima je vidno zanemario. Mališani su glumicu totalno šarmirali da je u kratkom vremenu dok se družila s njima donijela odluku o prekidu.

‘Pamelino srce je razbijeno u stotine komadića, ali ona je sigurna da je to dobra odluka. Uklanja ga iz svog života kako bi učinio pravu stvar i kako bi bio s djecom’, rekao je izvor. Ona se nada da će Adil probati uspostaviti bolji odnos s njihovom majkom. ‘Zna da je riječ o njegovoj sreći i želi napraviti pravu stvar. Njegovi sinovi moraju biti prioritet. Jednog dana će joj biti zahvaliti’, zaključuje izvor.

Zbog igrača kluba Olympique de Marseille Pamela se na neko vrijeme preselila u Francusku, tačnije, u njegov rodni grad Marseille. Njihov fatalni susret dogodio se na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu i od tada su bili nerazdvojni, no sada se vraća svojim sinovima.