Svaštara

Otkriveni novi detalji: Kako su se upoznali, a potom i razveli Jennifer Aniston i Brad Pitt

Brak Jennifer Aniston i Brada Pitta nazivali su savršenom ljubavnom pričom. Bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, sve dok nevolje u njihovom odnosu nije prouzrokovao film “Gospodin i gospođa Smith” na setu kojeg se dogodio fatalni susret Angeline i Brada.

Zlatni par Hollywooda je 2005. godine objavio da se razvodi. U braku su bili četiri i po godine. Jennifer je bila potpuno slomljena i od tada se hrabro nosila s epitetom žene koja nema sreće u ljubavi. Tu lošu karmu je promijenio njen sadašnji suprug Justin Theroux s kojim je u skladnom braku od 2015. godine.

I dok većina zna ovu priču, manje je poznato kako su se Brad i Jennifer upoznali. Kako pišu strani mediji, susret dvoje glumaca dogovorili su njihovi menadžeri jer su smatrali da su stvoreni jedno za drugo.

U to vrijeme oboje su bili jako uspješni. Pitt je odigrao neke od svojih najboljih uloga u filmovima kao što je “Sedam”, a Aniston je snimala petu sezonu popularnih “Prijatelja”. Očigledno su ih menadžeri jako dobro poznavali s obzirom na to da je ljubav planula na prvi pogled.

Par je na vjenčanje iz snova potrošio oko milion dolara, a prvi ples otplesali su uz pjesmu Franka Sinatre “The Way You Look Tonight”. Ipak, i ovoj holivudskoj ljubavnoj priči nakon samo nekoliko godina došao je kraj, a neslavno je završio i Bradov brak s Jolie.

Back to top button