Nove vijesti o Bradu Pittu i Jennifer Aniston oduševile najvatrenije fanove

Na božićnoj proslavi koju je za svoje slavne prijatelje organizovala glumica koja nas je očarala ulogom u seriji Prijatelji našlo se i jedno od najpoznatijih lica na svijetu — lice Brada Pitta.

Kako javljaju američki mediji, šarmantna Jennifer Aniston i njen kolega i bivši suprug Brad Pitt su u dobrim odnosima!

Četrnaest godina nakon što je prevario s Angelinom Jolie i nakon što su se razveli, Jennifer je odlučila da ponovo pusti Brada u svoj život.

Kako piše Entertainment Tonight, glumica je upriličila božićnu žurku minulog vikenda, a među zvanicama se našao i Pitt!

Brad Pitt je stigao na žurku Jennifer Aniston nešto poslije sedam sati u nedelju — rekao je izvor za ovaj list. — Bio je među prvima koji su stigli i preposlednji koji je otišao, oko jedanaest uveče.

Ova proslava je, navodi dalje izvor, bila veoma intimna, s tek nekoliko gostiju.,

Bilo je veoma praznično! To je bio prilično skroman, neformalan događaj. Samo okupljanje bliskih prijatelja kako bi se proslavili praznici — istakao je izvor.

Kako je drugi izvor dodao za ovaj list, otkad su se oboje razveli — Brad od Angeline Jolie, a Jennifer od Justina Terua, u sjajnim su odnosima i više puta su se čuli.

Oni su prijatelji i podržavaju jedno drugo u teškim trenucima. Mnogo su napredovali otkad se njihov brak završio i planiraju da ostanu prijatelji do kraja života — zaključio je.