mix

Muž Amy Winehouse 7 godina nakon tragedije otvoreno progovorio o svemu

Amy Winehouse umrla je u 27. godini, 23. jula 2011. godine. Nakon tragičnog događaja, mnogi su prst uperili u njenog muža Blake Fielder – Civil, koji se nije opirao, već javno i priznao koliko ga krivica izjeda.

Navodno, da je on navukao na heroin koji je na kraju koštao života. Međutim, sedam godina kasnije riješio je da opere ime i skine odgovornost zbog nemilog događaja.

– Uvijek ću se osjećati krivim, ali ne želim više da budem jedina osoba koju krive. Amy nije radila ništa što Amy nije htijela da radi. Trebalo je da imam mnogo drugačiji pristup svemu ovome – izjavio je on u “Good Morning Britain”, gde je malo detaljnije objasnio odnos sa slavnom pjevačicom.

– Amy i ja smo bili zajedno šest, sedam godina, ali ne u kontinuitetu. Naša veza je bila turbulentna. Imali smo jedan ozbiljniji raskid koji su popratili mediji, ali smo se pomirili i tada. Godinama me prozivaju zbog drogiranja, ali istina je da smo se nas dvoje drogirali nekih šest mjeseci tokom našeg braka i to je to. Prije toga Amy se nije drogirala, samo je pušila marihuanu. Ja sam uzeo heroin samo četiri ili pet puta – priznao je sve Blake.

– Pušio sam u hotelskoj sobi i ona je pitala može li malo. Malo sam se bunio. Šta god da sam rekao ili uradio, ona bi ga probala na kraju. Naravno da sad žalim zbog toga, ne samo zbog štete koju sam učinio njoj već zbog štete koju je pretrpila njena i moja porodica, pa i ja sam. Svašta smo prošli zbog zavisnosti – konstatovao je još 2013. za Independent.

Od Amy se razveo jer je, kako navodi, njen otac Mič tako htio.

– Tada sam bio u zatvoru. Rekao mi je da ću se, ako je stvarno volim, razvesti od nje i pustiti je da živi pa sam to i učinio. Amy i ja smo pričali o tome i odlučili da ćemo se razvesti da bi nas pustili na miru, ali da ćemo se u budućnosti vjerovatno ponovno vjenčati – rekao je Blake.