mix

Kćerka Paula Walkera snimljena kako plače ispred restorana

Meadow Walker, kćerka umrlog glumca Paula Walkera, snimljena je kako plače i napušta njujorški restoran gdje je sjedila sa svojim suprugom Loisom Thorntonom-Allanom.

Kako strani mediji prenose, 23-godišnjakinja je briznula u plač još za stolom, a zatim je ustala i odšetala od supruga kako bi se osamila. Fotoreporteri su je zatim “uhvatili” kako se sagnula na tlo i nastavila plakati. Sve je trajalo nekoliko minuta, dok se manekenka nije pribrala i vratila u restoran.

Još uvijek nije poznato šta se krije iza ovakvog njenog stanja, no sugeriše se kako je prije nego će briznuti u plač Meadow vodila napet razgovor sa suprugom.

Ipak, sudeći po društvenim mrežama, par se čini sretnim. U nedjelju su proslavili prvu godišnjicu braka, koju je Meadow čestitala suprugu postavivši zajedničku fotografiju na kojoj se par grli.

Meadow i Louis zaručili su se u augustu 2021. a vjenčali se tri mjeseca kasnije u Dominikanskoj Republici. Do oltara je otpratio Paulov kolega i glumac Vin Diesel, koji je ujedno manekenkin kum i blizak prijatelj.
Meadow je jedino dijete glumca “Brzih i žestokih” koji je 2013. preminuo u saobraćajnoj nesreći. Tada je imao 40 godina.

U znak poštovanja i sjećanja na svog prijatelja, Vin je razvio zaštitnički odnos prema njegovoj kćerki.

“Ona je prva osoba na Dan očeva koja mi poželjela sreću… Osjećam se tako zaštitnički”, rekao je on.

Osim toga što je manekenka, Meadow je preuzela očevu dobrotvornu organizaciju The Paul Walker Foundation, koja između ostalog daje stipendije morskim biolozima.

Napišite komentar