mix

Kćer Mariah Carey oborila je mamine fanove s nogu na koncertu u Torontu

Mala Monroe pojavila se u identičnoj haljini kako mama i s njom zapjevala božićnu pjesmu, a zbog njenog glasa postala je viralni hit.

Ko je pomislio kako je Mariah Carey odustala od titule kraljice Božića, jako se prevario. Američka pop diva izvukla je “iz rukava” nevjerojatno sladak “adut” u nadmetanju za naslov koji joj toliko puno znači. Riječ je o njenoj jedanaestogodišnjoj kćeri Monroe.

Djevojčica ima divan glas, u šta su se uvjerili prisutni na nedavno održanom koncertu blagdanskih pjesama u Scotiabank Areni, u Torontu. Mama i kćerka pjevale su božićnu pjesmu u identičnim haljinama, a koliko god glas pop dive bio jedinstven, zvijezda koncerta ipak je bila Monroe, pišu strani mediji. Treba dodati da djevojčica ima dvojajčanog blizanca Moroccana, koji također voli pjevati.

Njihov otac je Nick Cannon, američki reper i televizijski voditelj od kojeg se pop diva razvela 2016., poslije osam godina braka. Osebujni muzičar u međuvremenu je postao otac još devetero djece s partnericama s kojima se spetljao nakon razvoda od pjevačice. Ukratko, sveukupno mu se rodilo jedanaestero djece, dovoljno za obiteljsku nogometnu momčad.

Raskošan koncert u Torontu nije bio prvi put da Monroe pjeva s mamom. Već je bila na pozornici 2017. 2018. i 2019. godine, kad joj se s mirkofonom u ruci pridružio brat, no tek sada postaje jasno koliko je nadarena i ko joj je uzor.

S obzirom na to da pop divu sljedeće sedmice očekuje njujorški koncert s blagdanskim repertoarom, fanovi se nadaju da će i taj put uživati zapjeva li i Monroe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)