Vijesti

Neki celebrityji nemaju nikakve zahtjeve, dok su drugi i više nego razmaženi

Među svjetskim zvijezdama postoje oni mirniji, neki su divlje naravi, postoje celebrityji koji nemaju nikakve zahtjeve, ali ima i onih razmaženih.

Jennifer Lopez


Posljednjoj skupini pripada pjevačica Jennifer Lopez. Osim što za svoje nastupe uvijek traži privatan avion i desetine hotelskih soba za svoje stiliste i vizažiste, postoje i drugi njeni prohtjevi. Naime, u sobi uvijek mora postojati bijelo cvijeće, ako je moguće ljiljani ili ruže. Također, osim cvijeća, sve stolice, svijeće, ali i hrana, moraju biti bijele boje.

Rihanna


Nije Jennifer jedina, već se i Rihanna malo opustila. Njezini koncerti nikada ne počnu na vrijeme, a ono što traži na koncertima svaki put sve je luđe. Uoči nastupa u Dablinu zatražila je od organizatora da ju čuva irska garda. Osim što pjevačica želi što sigurnije uvjete, na umu joj je i brži prolazak cestama Dablina da ne bi, kojim slučajem, zaglavila u gužvi. Tokom koncerta, iza pozornice uvijek mora imati zalihu slatkiša i energetskih pića.

Mariah Carey

Iako su prethodne dvije pjevačice zahtjevne, Mariah Carey ih je nadmašila. Prije 11 godina, na koncertu u Londonu tražila je od organizatora da ju okruže s 20 bijelih mačića i sto bijelih golubova. Osim toga, gdje god da noći, mora spavati u svojoj posteljini, česme moraju biti zlatne boje, a toaletna daska se mora mijenjati svaki dan. Ni voda za kupanje joj nije dovoljna pa ju mijenja s mineralnom, a obavezno se kupa sa svojim psom za kojeg je jednom čak i iznajmila avion kako bi ga prevezla s jednog kraja SAD-a na drugi.

Lady Gaga


Ni Lady Gaga nije ništa bolja. Nju je pomoćnica tužila jer joj nije plaćala prekovremeni rad, morala joj je nositi laptop ukoliko se nalazi na stolu, a ne u krilu, čak joj je morala donositi i tampone u WC te puštati vodu iza nje. Pjevačica uvijek sa sobom na nastupe vodi 150 ljudi, među kojima su maser, tarot majstori te više od 20 stilista. U garderobi joj uvijek mora biti bijela, kožna garnitura, svježe cvijeće, crne zavjese, a zidovi moraju biti ukrašeni starim posterima.

Beyonce


Beyonce uvijek ima nevjerojatne prohtjeve, ali ove godine nadmašila je samu sebe. Na posljednjoj turneji, gdje god da je odsjela, garderoba je morala imati tačno 25,5 stepeni Celzijusa te biti prepuna svijećama s mirisom ruže. Za razliku od Jennifer kod nje ne mora biti sve bijelo, ali WC papir mora biti isključivo crveni. Pjevačica se brine i za svoje blizance Rumi i Sira pa od organizatora traži da u svakom hotelu budu dječji kreveti izrađeni od 18-karatnog zlata.