Justin Bieber šokirao fanove priznanjem o svom zdravstvenom stanju


Mladi pjevač otkrio da mu je dijagnostikovana teška bolest. Nedavno su belibere, kako sebe nazivaju najstrastveniji fanovi kanadskog pevača Justina Biebera, zaprepastile fotografije njihovog miljenika na kojima mu lice nije u najboljem stanju, a ubrzo su se pojavile špekulacije da se on bori sa teškom depresijom.

Pjevač je odlučio da progovori otvoreno o onome kroz šta prolazi, a istakao je da nije depresija ta koja je kriva za njegov izgled, kao i da nije samo problem u izgledu. Bieber je, naime, na Instagramu priznao da boluje od lajmske bolesti.

— Dok su ljudi komentarisali da Justin Bieber izgleda kao go**o, kao da je na metu i sl, propustili su da shvate da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest, kao da sam imao ozbiljan slučaj hronične mononukleoze koji mi je uticao na kožu, moždane funkcije, energiju i sveukupno zdravlje — napisao je pjevač.

On je obećao da će se uskoro vratiti bolji nego ikad i da će više detalja otkriti u dokumentarnoj seriji o sebi.

Lajmska borelioza ili lajmska bolest je infekcija koju izaziva bakterija Borrelia burgdorferi, koju ubodom prenose krpelji iz roda Ixodes. Iako zapaljenski proces može da zahvati kompletan organizam, najčešće trpe koža, nervni sistem, zglobodi i srce.

Više poznatih ličnosti do sad je otvoreno govorilo o svojoj borbi s ovom bolešću, a među njima: Bela, Yolanda i Anwar Hadid, Avril Lavigne, Kelly Osbourne, Ben Stiller, Richard Gere i Michael J. Foks.