Justin Bieber i Hailey Rhode Baldwin odložili proslavu svadbe zbog njenih napada panike

Nakon što su se prošlog septembra tajno vjenčali, pop pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin planirali su da ponove ceremoniju za prijatelje i porodicu 1. marta, međutim, kako različiti izvori tvrde, došlo je do promjene plana.

Kako je izvor blizak paru objasnio, za sve je kriva Hailey! Naime, manekenka već nekoliko sedmica unazad dobija panične napade kad god se sastane sa timom koji planira vjenčanje. Navodno je jako uznemirena zbog novinara koji će biti tamo i osjeća veliki pritisak oko toga kako će da izgleda i da li će gosti biti zadovoljni.

Svaki put kada treba da planiraju veliki dan, Hailey krene da povraća … i to nekoliko puta za redom, jer joj vjenčanje stvara užasan stres.

I dok njen novopečeni suprug pokušava da joj pruži podršku, njegova porodica smatra da Hailey “uništava zabavu” i da je “jako dosadna”.

Justi se sada nalazi između želje da bude sa svojom suprugom i pomogne joj da prevaziđe anksioznost i napade panike i svojih roditelja koji žele da ovjekovječe njegov brak svadbom od milion dolara”.

Vjenčanje je planirano na Havaima i svi oko Justina se raduju velikom jednonedeljnom odmoru. Kako je izvor objasnio, njemu nije lahko jer zna da će u jednom trenutku morati da natera Hailey da se suoči sa svojim strahovima.