Vijesti

Jennifer Lopez otkrila da je uoči vjenčanja s Affleckom imala mali PTSP

Jennifer Lopez nedavno je gostovala u emisiji “Jimmy Kimmel Live”, gdje je izjavila da je imala blagi PTSP zbog vjenčanja s glumcem Benom Affleckom.

Svjetska zvijezda Jennifer Lopez u emisiji je prvenstveno razgovarala o svom novom filmu “Shotgun Wedding”, ali intervju je otišao u drugom smjeru, gdje je Lopez izjavila kako joj je planiranje postalo jako stresno pritom misleći na njeno vjenčanje s Benom Affleckom.

Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu dugo planirali odluku o vjenčanju u Las Vegasu, zbog toga što su je okolnosti u kojima se našla, podsjetili na njihov pokušaj vjenčanja iz 2003. godine.

“Prije dvadeset godina trebali smo se vjenčati i tada se sve raspalo. I ovaj put sam apsolutno imao mali PTSP. Pitala sam se da li mi se ovo događa. Događa li se stvarno? I bili smo tako sretni, i naravno, to se događalo, ali osjećala sam da je vjenčanje bilo tako stresno”, izjavila je u emisiji.

Ovaj put, Lopez je rekla da su se ona i Affleck planirali vjenčati samo jednom, na glumčevom imanju u Riceborou, ali je počelo izgledati teško zbog izuzetne pozornosti medija i paparazza. Jedna od opcija bila je Italija, ali je ona ipak željela vjenčati se u SAD-u. Jednog dana Affleck je predložio da jednostavno otputuju u Las Vegas i vjenčaju se.

Lopez i Affleck zaručili su se u aprilu 2022. godine i vjenčali su se na privatnom vjenčanju u julu u Las Vegasu Raskošnu ceremoniju vjenčanja održali su u augustu na imanju u Georgiji koje je trajalo tri dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)