Julia Roberts nije došla na sahranu sestre

Julia Roberts i njena majka Betty Lou Motes nisu bile na sahrani Nancy Motes. Ona i slavna glumica imale su istu majku Betty Lou, a droga je uništila njen život u 37. godini. Iako se ne zna previše o porodičnom životu Julie Roberts, ova tragedija bila je pravi šok za cijelu njenu porodicu.

Nancy su pokopali u Santa Monici i u tamošnjoj crkvi organizirali su misu za nju. Prijateljica Jane Lynch i ostale kolege sa seta serije “Glee” na kojoj je Nancy radila došli su joj odati posljednju počast.

Podsjećamo, najnovija izvješća navode kako je upravo zaručnik pronašao Nancy mrtvu u kadi, a pokraj nje su pronađeni i opasni lijekovi, piše Daily Mail. Nancy je napisala i nekoliko ‘tweetova’ na svom Twitter profilu, koji su kasnije pobrisani, a sadržavali su uznemirujuće poruke namijenjene njenoj slavnoj sestri.

“I tako je moja ‘sestra’ rekla kako joj više ne treba ljubavi, uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate ‘američka ljubimica’ je najveća K****A!”, napisala je Nancy 20 januara.

Zadnji ‘tweet’ napisala je dan prije samoubistva. “Nadam se da svi uživaju u suboti i gledaju ‘East Los High’! Treća sezona uskoro stiže”, napisala je Nancy.

avaz.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *