Jennifer Lopez naljutila neke fanove

Popularna pjevačica i glumica postigla je veliki uspjeh sa svojim novim filmom, ali u njemu ne može u potpunosti da uživa jer je izazvala pravi mali rat na Instagramu.

Jennifer Lopez uspjela je da, 20 godina nakon što je nominovana za Zlatni globus za naslovnu ulogu u filmu Selena, ponovi ovaj uspjeh! Ona je, naime, nominovana za ulogu u filmu Hustlers, u kojem glumi striptizetu.

Naime, glumicu je objava nominacije sačekala rano ujutro, pa se Jennifer u pidžami zahvalila svima koji su je izabrali da se i ona nađe među nominovanima.

Nekima od njenih obožavala nije bilo pravo što se pevačica i glumica nije potrudila da se bar malo dotjera, ali to nije ništa u poređenju s besom koji je izazvala kada je, nešto kasnije, kada je nominovana za SAG nagradu, novu video-zahvalnicu snimila dok je vežbala u teretani.

Ovo priznanje dodeljuje udruženje scenarista i glumaca, Jenniferinih kolega, zbog čega su njeni obožavaoci očekivali makar malo više poštovanja.

Profil slavne ljepotice i uopšte, društvene mreže preplavili su negativni komentari.

Kao prvo, muka mi je da te gledam, kao drugo, nije pristojno da se kolegama zahvaljuješ zadihana i znojava. Zar nisi mogla da skineš d**e sa sprava i kažeš „hvala“? — u pitao ju je jedan fan.

Naravno, tu su i oni za koje Jennifer jednostavno ne može da pogriješi, šta god uradila, a režiser i fotograf Steven Gomillion je konstatovao da za J. Lo svijet nije dovoljno veliki.