Jennifer Aniston želi da usvoji dijete iz Meksika

Šuška se kako se glumica nakon razvoda od Justina Therouxa odlučila na važan korak. Strani mediji proteklih dana ne prestaju da izveštavaju o Jennifer Aniston. Povod za to je to što se uskoro bliži glumičin 50. rođendan i svi se pitaju kako će ga proslaviti.


Nakon objava da sama sebi kupuje ogromnu kuću na selu vrijednu 25 miliona dolara kao rođendanski poklon, a mediji su pisali i o navodnom pomirenju sa bivšim suprugom Bredom Pitom. Međutim, kako se šuška je da ona trenutno u vezi sa Šarliz Teron, mediji su prenijeli kako je on trenutno u velikom ljubavnom problemu jer ne zna sa kojom glumicom želi da bude.

Najnovija vest koja se nevjerovatnom brzinom proširila jeste to da je Jennifer Aniston odlučila da usvoji trinaestomesečnu djevojčicu iz sirotišta u Meksiku.

Nakon ne tako brzog oporavka od relativno skorog razvoda mediji su preneli da je Dženifer spremna za sledeći korak u životu i da želi da se oproba kao majka u 50. godini života.

Također se sprekuliše da će joj tokom usvajanja pomagati bivši/sadašnji partner Brad Pitt, koji u tome ima iskustva iz prethodnog braka sa Angelinom Jolie.

“Jennifer već neko vrijeme pomaže u dva sirotišta u Meksiku i tokom posljednje posjete se oduševila prelijepom devojčicom”, piše američki magazin Globe.

“Glumica je već dugo željela da usvoji jedno od ove djece sa bivšim suprugom Justinom Therouxom. Međutim, on je uvijek imao neke izgovore kako nije bio trenutak za to. Ali sada kada on više nije u priči svi govore Jennifer da treba to da uradi”, tvrdi njihov izvor.

Također, navodi se da je Jennifer o ovom koraku dosta razgovarala sa koleginicom Sandrom Bullock, koja je također usvojila dete.