Irina Shayk prvi put na društvenim mrežama podijelila fotografiju kćerke

Poznata manekenka Irina Shayk objavila je na zvaničnom Instagram profilu fotografiju na kojoj se jednim dijelom vidi i njena četverogodišnja kćerka, čije fotografije Shayk vrlo rijetko dijeli na javnom prostoru.

Irina Shayk i Bradley Cooper kćerku Leu već četiri godine uspješno kriju od očiju javnosti. Međutim sa snimanja nove kolekcije Riccarda Tiscija za Burberry Irina Shayk je podijelila fotografiju na kojoj se jednim malim dijelom vidi i njena kćerka Lea.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI

Shayk je pozirala u novoj Burberryjevoj kolekciji za jesen/zimu 2021. godine, a na jednoj od fotografija u novoj kolekciji pozirala je držeći kćerku za ruku.

Shayk i Cooper su odlučili da u javnosti ne prikazuju fotografije djeteta, čime su se pridružili užem krugu javnih ličnosti poput Emily Blunt, Mindy Kaling, Johna Krasinskog i drugih koji su se odlučili na slične poteze.
S obzirom na to da su se Shayk i Cooper prije određenog perioda razveli, javnost je fotografija zaintrigirala i s drugog aspekta. Mnogi su komentirali opis fotografije gdje je Shayk napisala kako je za fotografiju zaslužan “tata”, a pratioci manekenke na društvenim mrežama smatraju kako su Shayk i Cooper ponovno zajedno.

Cooper i Shayk razveli su se u junu 2019. godine, a poznata manekenka je već nekoliko puta govorila o odnosima s Cooperom.

“Moja prošla veza je nešto što je samo moje i privatna je stvar. Ne čitam napise u medijima. Trenutno sam posvećena kćerki i koncentrisana sam na posao i prijatelje”, rekla je Shayk.

Također, istakla je da se ni ona, kao ni Cooper, ne pridržavaju strogo “pravila o roditeljstvu”.

“Nikada nisam razumjela pojam zajedničko skrbništvo. Kada sam sa svojom kćerkom, ja sam 100 posto majka, a kada je Lea s tatom, onda je on 100 posto njen otac i posvećen je toj ulozi”, rekla je Shayk.