mix

Nakon četiri godine veze raskinuli Bradley Cooper i Irina Shayk

44-godišnji glumac i režiser Bradley Cooper i njegova 11 godina mlađa djevojka, manekenka Irina Shayk, raskinuli su nakon 4 godine veze.

Par se počeo viđati 2015. godine, a kćerka Lea De Seine stigla je kao kruna njihove ljubavi 2017. godine. Par je bio i zaručen, ali do oltara čini se nikada neće doći .

Iako su i službeno okončali svoju vezu, nakon što je zanosna Ruskinja viđena kako se iseljava iz zajedničkog doma, par će ostati u prijateljskim odnosima kako bi zajedno odgajao kćerku, tvrdi časopis People, koji ističe i kako im je to trenutno primarna stvar.

Par je navodno već neko vrijeme imao probleme, a stvari su pogoršale glasine i ljubavnoj aferi Bradleyja i Lady Gage koja je bila zvijezda njegovog filma A Star is Born.

Iako je sama pjevačica više puta istaknula kako je njihova bliskost bila odlični marketinški trik smišljen u Bradleyjevoj glavi, dio javnosti nije joj povjerovao te je taj dio i zdušno navijao da njih dvoje napokon završe zajedno.

Irina se zatim na slavnoj Met Gali pojavila bez zaručnika, a čini se kako su već tada bili poprilično sigurno da više ne funkcioniraju zajedno.

Par je od samih početaka skrivao intimu od javnosti, pa se o njihovoj vezi ne zna gotovo ništa. Upravo zbog toga vjeruje se kako se nikada neće saznati pravi razlog njihovog raskida.