mix

Hit serija koja je osvojila kritičare i publiku dolazi na SkyShowtime u Bosni i Hercegovini

SkyShowtime je danas objavio da će prva sezona triler-drame Yellowjackets (serije višestruko nominovane za nagradu Emmy®) biti dostupna od 14. oktobra u Bosni i Hercegovini. Počevši od tog datuma, sve epizode prve sezone će biti dostupne za streaming.

Budući da produkciju serije potpisuje SHOWTIME, i druga sezona će biti dostupna za streaming na SkyShowtime od 28. oktobra, s novom epizodom svake sedmice. Prva sezona ima ocjenu od nevjerovatnih 100 % na stranici Rotten Tomatoes, a dobila je i sedam nominacija za nagradu Emmy®. Tvorci serije Yellowjackets su Ashley Lyle i Bart Nickerson (Narcos), dok se u glavnim ulogama pojavljuju Melanie Lynskey (Castle Rock) nominovana za nagradu Emmy® i dobitnica nagrade Critics Choice Award, Juliette Lewis (Camping) nominovana za nagrade Oscar® i Emmy®, Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) nominovana za nagradu Emmy®, i Tawny Cypress (Unforgettable).

Kombinacija epske borbe za opstanak, psihološke horor priče i drame o odrastanju i sazrijevanju, Yellowjackets je saga o timu strahovito talentovanih fudbalerki srednjoškolskog uzrasta koje pukom (ne)srećom prežive nakon što se njihov avion sruši duboko u nepristupačnoj divljini sjevera. Serija prati kako se one od kompleksnog, ali veoma uspješnog sportskog tima pretvaraju u barbarske klanove, ali i njihove živote čije komadiće pokušavaju da sastave nakon gotovo 25 godina, kao živi dokaz da prošlost zapravo nikad ne ostaje u prošlosti i da je ono što je započelo u divljini daleko od završenog.

U drugoj se sezoni stalnoj glumačkoj postavi pridružuju Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) i Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), uz Elijaha Wooda (trilogija The Lord of the Rings) koji se pojavljuje u gostujućoj ulozi tokom čitave sezone. Druga sezona također predstavlja Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samanthu Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Stevena Kruegera (The Originals), Warrena Kolea (Shades of Blue) i Kevina Alvesa (Locke & Key). Seriju Yellowjackets internacionalno distribuira Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je dostupan korisnicima bez posrednika putem SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, Android TV-u, Google Chromecast-u, LG TV-u, Samsungu te putem internet stranice www.skyshowtime.com. Mjesečna pretplata na SkyShowtime iznosi 6,99 € (bez reklama), uz sedmodnevni probni period (može se otkazati bilo kada).

 
Za više detalja molimo posjetite:

Internet stranica: www.skyshowtime.com
Redakcija: corporate.skyshowtime.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime
Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime

Kontakt

SKY TEAM PR
[email protected]  
[email protected] 


O SkyShowtime 

SkyShowtime je novi veliki evropski streaming servis. Nastao kao zajedničko ulaganje Comcasta i Paramount Globala, SkyShowtime svojim korisnicima donosi najbolju zabavu iz Hollywooda i regije, sve na jednom mjestu. Od filmova i originalnih serija kultnih brendova kao što su Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime Original serija, SkyShowtime je postao novi dom vrhunske zabave u Evropi.

SkyShowtime je početkom ove godine pokrenut na svim svojim tržištima i dostupan je u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, na Kosovu, u Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španiji i Švedskoj. Na raspolaganju je putem odabranih pružalaca televizijskih usluga na nekim tržištima, kao i na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, Android TV-u, Google Chromecast-u, LG TV-u, Samsung Smart TV-u te putem interneta.

Ostavite komentar