Vijesti

Henry Cavill neće se pojaviti u novom nastavku Supermana

Henry Cavill neće se pojaviti u novom Supermanu. Otkrio je to jedan od režisera James Gunn nakon što je javnost počela špekulisati o Cavillovoj ulozi u novom filmu.

Peter i ja smo spremni i ne možemo biti uzbuđeniji. Moći ćemo podijeliti neke uzbudljive informacije o našim prvim projektima početkom nove godine. Među tim projektima je i Superman. U prvim fazama naša će se priča fokusirati na raniji dio Supermanova života, tako da lik neće glumiti Henry Cavill. Ali imali smo sjajan sastanak s njim, veliki smo njegovi fanovi pa smo razgovarali o nizu mogućnosti za buduću saradnju”.

Cavill se zatim oglasio na Instagramu:

“Upravo sam bio na sastanku s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom, imam tužne vijesti. Nakon svega ipak se neću vratiti kao Superman. Nakon što mi je studio u oktobru rekao da mogu najaviti svoj povratak, prije njihovog angažmana, tako da ova vijest nije najlakša, no to je život”, započeo je.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

“Njima i svima uključenima u novu priču želim svu sreću. Onima koji su bili na mojoj strani tokom godina … Možemo malo tugovati, ali moramo upamtiti da je Superman i dalje tu. Sve što on predstavlja i dalje postoji, primjeri koje nam je pokazao i dalje su tu. Moj red da nosim kostim je prošao, ali ono što Superman predstavlja nikad neće proći. Bila je ovo zabavna vožnja”, napisao je glumac na svom Instagramu. 

Ostavite komentar