Vijesti

Gigi Hadid i Zayn Malik raskinuli

Manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik okončali su vezu nakon što je on navodno udario njenu majku Yolandu Hadid.

“Trenutno nisu zajedno, ali se trude biti dobri roditelji. Naravno, Yolanda je zaštitnički nastrojena prema Gigi jer želi najbolje za svoju kćerku i unuku”, rekao je neimenovani izvor za magazin People.

Gigi i Zayn su započeli vezu u novembru 2015. godine, a javno su je obznanili u januaru 2016., kada se ona pojavila u spotu za njegovu pjesmu “Pillowtalk”. Od tada su više puta raskidali, a čini se da je ovaj put odluka definitivna.

Prijava povodom navodnog incidenta nije podnesena, a Zayn se oglasio na Instagramu.

“U nastojanju da zaštitim svoju kćerku Khai odlučio sam da se ne osvrćem na tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa članicom porodice moje djevojke, koja je ušla u naš dom dok je Gigi bila odsutna”, napisao je.

Potom je u izjavi za TMZ naveo: “Poričem da sam udario Yolandu i zbog kćerke odbijam da iznosim bilo kakve detalje. Nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i početi rješavati porodične probleme.”

Glasnogovornik Gigi Hadid je za E! News kazao kako se manekenka želi fokusirati na ono što je najbolje za Khai i da želi sačuvati privatnost.