mix

Demi Moore i 13 godina mlađi švicarski kuhar raskinuli vezu nakon manje od godinu dana

Demi Moore i 13 godina mlađi švicarski kuhar Daniel Humm raskinuli su svoju ljubavnu vezu, nakon nešto manje od godinu dana.

Vijest je potvrdila prijateljica od Moore, koja je za People izjavila kako glumica sada uživa u druženju sa svojom djecom i bliskim ljudima.

“Ona je dobro s tim. Sretna je i uživa sa svojom djecom i prijateljima”, izjavila je ona.

Moore i Humm, koji je vlasnik poznatih restorana u New Yorku, kao i Londonu, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a u javnosti su se prvi put pojavili u martu ove godine. Ipak, tek kroz koji mjesec su podijelili prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, otkrivši i da su otputovali u romantični obilazak Francuske.

Demi Moore uživa u romansi sa 13 godina mlađim kuharom, zajedno otputovali u Francusku
Glumica je prošle sedmice proslavila okrugli 60. rođendan, a tada je pažnju privukla i čestitka od Eme Heming Willis, sadašnje supruge Brucea Willisa, s kojim je Demi također bila u braku.

Emma je podijelila fotografiju na kojoj ona i Bruce drže memoare Moore “Inside Out” iz 2019. a napisali su: “Sretan rođendan. Volimo te iznutra i izvana”.

Trojac je u dobrim odnosima, a to naročito dolazi do izražaja otkako se saznalo da Bruce boluje od afazije, zbog čega se povukao i iz svijeta glume. Porodica se trudi što više vremena provoditi zajedno.

Bruce i Demi bili su u braku od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju tri kćerke: Rumer (34), Scout (31) i Tallulah (28). Sa sadašnjom suprugom, glumac se vjenčao 2009. godine, a dobili su kćerke Mabel Ray (10) i Evelyn Penn (8).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)