Jennifer Lopez se zaručila za Bena Afflecka 18 godina nakon raskida

Jennifer Lopez objavila je da je zaručena za Bena Afflecka – 18 godina nakon što je par prvobitno otkazao vjenčanje.

Pjevačica i glumica otkrila je vijest na svom blogu OnTheJLo, gdje je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu.

Video počinje krupnim kadrom prstena prije nego što se okreće do njenog lica, gdje se čini da briše suze.

Lopez je na Twitteru i Instagramu najavila: “Imam zaista uzbudljivu i posebnu priču koju želim podijeliti…” i potakla znatiželju pratitelja.

Vijest dolazi godinu nakon što su Lopez (52) i Affleck (49) obnovili romansu nakon Affleckovog razvoda od glumice Ane DeArmas i glumičinog raskida s bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom.

Holivudske zvijezde prethodno su počele izlaziti u julu 2002., a vjerile su se u novembru te godine.

Trebali su se vjenčati u septembru 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti.

Na kraju su otkazali i vjeridbu u januaru 2004. godine.

Lopez je službeno potvrdila da je ponovo zajedno s Affleckom u objavi na Instagramu za svoj 52. rođendan kada je podijelila fotografiju na kojoj se ljube dok su bili na privatnoj jahti.

Od tada su postali stalni par na crvenom tepihu, podržavajući jedno drugo na raznim filmskim premijerama i dodjeli nagrada.

Lopez je objavila da se rastala od Rodrigueza (45) u aprilu 2021., a snimljena je s Affleckom u Montani u maju.

Affleck je ranije bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece – Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10). Razveli su se 2018. nakon 13 godina braka.

Lopez je bila 10 godina bila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem. Bivši par, koji se razveo 2014., zajedno ima 14-godišnje blizance Emme i Maxa.

Ostavite komentar