mix

Gibonni objavio spot za “Udicu”

oliver-dragojevic-gibonni

Legendarni splitski muzičar Gibonni predstavlja singl i videospot za “Udica”, koja je jedna od tri najdražepjesme u životu, još je rekao kako je pjesma hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, a u njoj dominira muški zbor Brodosplit i akustična gitara

Naime riječ je o četvrtom singlu s aktuelnog albuma “Familija” Olivera i Gibonnija, koji je za dva mjeseca ostvario dijamantnu prodaju, a singlovi “Onako, od oka”, “Sreća” i “Gdje to piše” već mjesecima ne silaze sa samih vrhova regionalnih top lista.

Za singl “Udica” je u režiji Zdenka Bašića napravljen videospot, koji je snimljen u skladištu, devastiranom tvorničkom pogonu u okolini Splita. Reditelj je donio pijesak, staro oružje, kubure, sablje… Sve ono što se u mašti Zdenka Bašića nalazi ispod mora. Zbog teme pjesme, “Udica” je jednostavno zahtijevala takvu scenografiju, koja je oduševila Gibonnija i njegove saradnike.

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, nezaboravnog nastupa u sedmicama unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni te nedavnog koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni nastavljaju koncertu promociju “Familije”. U subotu, 29. oktobra, nastupit će u Areni Varaždin, a 5. novembra oduševit će osječku publiku u dvorani Gradski vrt.

Pogledajte spot pjeme “Udica”