Home / Vijesti / Galski brand “Etam”- stogodišnjak

Galski brand “Etam”- stogodišnjak

etam-live-showStoljeće ljepote, elegancije i senzualnosti

Poznati pariški label donjeg rublja “Etam”, upravo je proslavio stogodišnjicu postojanja u čuvenom kulturnom Centru “Georges Pompidou”. Najtraženiji svjetski modeli su se ujedinili pokazati rafiniranu i futurističku kolekciju rublja, koju je otvorila lijepa Constanca Jablonski. Slijedile su je Cindy Bruma ili mladenka Ana Beatriz Barros. Smotra je istaknula nekoliko tema: mornarsku, čipkastu ali i predivne kupaće kostime, senzualnih kodova. Manekenke su pokazale da ne zaostaju za kolegicama iz poznatog američkog branda “Victoria’s Secret”.

Pod mnoštvom reflektora prekrasne žene i djevojke su plesale u ritmu glazbenih performanci The Avenera, Minuit, Marine Kaye, Duo Sipe ili Jacquesa Dutronca koji je pjevao “Voljeti djevojke obučene u “Etam”, što je nadahnulo prisutne zaplesati na podiju.

U prvom redu je sjedila prelijepa mama petero naslijednika, uvijek zanosna manekenka i glumica Natalia Vodnianova, supruga vlasnika marke ali i glumci Benoît Magimel, Ludevine Segnier, Virginie Ledoyen, glazbenici Thomas Dutronc i Joey Starr, Daphné Bürki, Monica Cruz ili Gabriel Kane Day Lewis.

Modno slavlje se produžilo u Georgeu, roof-topu popularnog Beaubourga, gdje se najprije organizirala svečana večera pa ples i zabava do zore.

Džana Mujadžić