Fanovi “Prijatelja” prikazali kako bi čuveni stan iz serije izgledao u 2018. godini

Iako je snimanje serije “Prijatelji” završilo prije 14 godina, fanovi su se zapitali kako bi stan izgledao u 2018. godini te su na stranici Modsy preuredili enterijer u kojem se snimala kultna serija, prenosi People.

U deset sezona poznate američke serije skoro svaki od šest glumaca je živio u stanu broj 20, koji je originalno Monicin stan.

Digitalni dizajn servis Modsy koji kreira 3D izgled enterijera je napravio nekoliko ideja o tome kako bi stan “prijatelja” mogao izgledati da Monica i Chandler nisu napustili grad, da Rachel još živi tu ili da se Joey vratio u stan broj 20.

“Da su Monica i Chandler nastavili živjeti u stanu i tu odgajali svoje blizance, ljubičastu boju zidova bi sigurno obojili u neku drugu”, rekla je Alessandra Wood, stilska direktorica u Modsyu.

U jednoj od sezona Joey i Chandler žive u stanu koji su osvojili u opkladi sa Rachel i Monicom. Da je Joey nastavio živjeti u stanu broj 20, vjerovatno bi napravio malo moderniji izgled stana i zadržao simbolične stvari koje smo imali priliku vidjeti u svim sezonama serije.

Na vratima bi zadržao piši-briši tablicu, dok bi trpezarijski stol zamijenio stonim fudbalom.

Na kauču popularnog glumca se nalazi prepoznatljivi pingvin Hugsy. Rachel je također živjela u ovom stanu, te da je ona ostala neke stvari bi se promijenile u drugačijem smjeru.

“Da se Rachel uselila ovdje sa kćerkicom Emmom, ljubičasti zidovi i namještaj raznih boja bi automatski bili uklonjeni”, kaže Wood, te dodaje da bi njena verzija stana bila sofisticirano mjesto za okupljanje, degustiranje vina i prisjećanje starih vremena.