Angelina Jolie postaje mama po sedmi put

Otkako se razvela od bivšeg partnera, mediji su mnogo špekulisali o privatnom životu Angeline Jolie i povezivali je s brojnim muškarcima i ženama, ali ona niti se oglašavala tim povodom niti je viđena sa nekim u javnosti.

Kako sada javljaju američki mediji, ljubavni aspekt njenog privatnog života sada nije na prvom mjestu već glumica želi nešto sasvim drugačije.

Glumica je, navodno, planirala da “s Bradom u jednom trenutku usvoji najmanje još jedno dete, ali on je rekao da je šestoro dosta”.

Tada je morala da se složi. Ali sada može da radi šta god poželi ― istakao je izvor blizak glumici za Globe.

On je dodao da glumica planira da iskoristi svoje kontakte u Ujedinjenim nacijama kako bi izbjegla birokratske zavrlzlame prilikom usvajanja još jednog djeteta, a ova vijest pojavila se nakon što je objavljeno da Angelina želi novi pravac u životu, pošto su se Pitt i ona rastali i Holivud je ne privlači kao ranije.

Države na njenom spisku za usvajanje djeteta su: Kina, Sirija, Etiopija i drugi delovi Afrike ― rekao je izvor. ― Zapravo, planira da posjeti više sirotišta na svijetu sve dok ne sretne zlatno dijete iz svojih snova.

Glumica se, uz to, nada da će se uskoro preseliti u Evropu, a nedavno se u jednom intervjuu požalila da mora da živi tamo gde otac njene dece izabere da će živjeti.

Moje omiljeno mesto je ono na kojem još nisam bila. Volim da se nađem u nečemu novom. Obožavam kada sam van elementa. Želim da moja deca odrastu u svijetu ― ne samo da uče o njemu, već da ga prožive i imaju prijatelje širom planete ― istakla je ona.