Amber Heard priznala da još uvijek voli Johnny Deppa

Prvi ekskluzivni intervju Amber Heard nakon famoznog suđenja privukao je veliku pažnju, a između ostalog, glumica je priznala i kako još uvijek voli svoga bivšeg muža.

U drugom dijelu intervjua sa Savannah Guthrie iz NBC Newsa, Heard je progovorila o svojim osjećajima prema Johnnyju Deppu, u čiju je korist donesena presuda.

“Volim ga. Apsolutno. Voljela sam ga svim srcem. Pokušavala sam najbolje što sam mogla da naš duboko narušeni odnos funkcioniše, ali nisam uspjela”, rekla je ona.

Također, istakla je i kako nema negativnih osjećanja prema bivšem ,užu: “Ne mislim ništa loše o njemu, niti mu želim loše. Ništa mu ne zamjeram. Znam da je to možda teško razumjeti ili bi moglo biti i vrlo jednostavno ako ste ikada nekoga voljeli. Trebalo bi biti jednostavno”, dodala je.

Heard koja je ranije priznala kako je činila neke užasne stvari u svojim vezama, otkrila je kako se plaši da bi je Johnny mogao ponovo tužiti, ako nastavi govoriti u javnosti.

“Uzela sam zdravo za gotovo moje pravo na slobodu govora. Plašim se da bi svaki moj korak mogao biti nova prilika da me se ušutka”, rekla je Heard, pa dodala: “Znam da nisam dobra žrtva. Nisam simpatična, nisam savršena žrtva. Ali prilikom svjedočenja tražila sam od porote da pokušaju vidjeti čovjeka u meni”, rekla je Heard.

Ekskluzivni intervju bio je prvi put da se glumica oglasi otkako je dužna da isplati Deppu 15 miliona dolara odštete.

U prvom dijelu, podsjetimo, glumica je priznala da je činila grozne stvari i napravila puno grešaka, ali da je uvijek “govorila istinu”.

Kada je riječ o njenoj budućnosti, Heard je zaključila da se sada može fokusirati na to da bude majka svojoj jednogodišnjoj kćerki.

Ostavite komentar