Drame 2022Filmovi 2022Komedije 2022Traileri

Your Christmas or Mine? (2022)

Tvoj Božić ili moj?
Godina: 2022 (decembar)

Žanr:
Komedija / Drama

Režija:
Jim O’Hanlon

Glavne uloge:
Asa Butterfield, Cora Kirk, David Bradley, Daniel Mays, Angela Griffin, Wendy Mae Brown, Natalie Gumede, Ram John Holder, Lucien Laviscount, Teddy Wallwork, Harriet Walter, Julia Westcott-Hutton …

Radnja filma:
Božićno je veče. Na željezničkoj stanici Marylebone, uzbuđeni mladi par, Hayley Taylor i James Hughes, progurali su se kroz gomilu putnika koji su krenuli kućama za Božić. Jamesu će biti dosadno u malom selu Kemble, dok Hayley neće dobiti ni trenutka mira na svom velikom porodičnom Božićnom okupljanju u Macclesfieldu.

Dok se opraštaju, odjednom shvate koliko će jedno drugom nedostajati. Razmak od tri sedmice je gotovo nepodnošljiv. Dok Hayley zauzima svoje mesto u vozu, a James se sprema da se ukrca na na drugom peronu, i oboje iznenada donose istu impulsivnu odluku da iznenade jedno drugo za Božić i nesvjesno pređu stanicu i greškom zamijene vozove. Zviždaljka se začuje i vozovi se udaljavaju u suprotnim smjerovima dok gust snijeg počinje da pada.

Hayley i James brzo shvate da će ovo biti Božić kao nijedan prije, zarobljeni su najjačim sniježnim padavinama posljednjih godina, i primorani da Božić provedu sa porodicama. James je bačen u haotično, glasno i toplo porodično domaćinstvo Taylor, gdje je Božić manični vrhunac godine, dok Hayley ulazi u ogromno i zastrašujuće imanje Hughes, i otkriva da Božića nema na vidiku.

U svoja dva različita svijeta, par će uskoro shvatiti da postoji mnogo toga što nisu znali o osobi u koju su se zaljubili. Hoće li njihova ljubav opstati kada njihove najveće tajne počnu da se otkrivaju? …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)