Velimir Bata Živojinović: Pomirio sam se s tim što nemam nogu

Velimir Bata ŽivojinovićVelimir Bata Živojinović ne prestaje da se šali ni onda kad mu je najteže, a najsrećniji je kad vrijeme provodi sa svojim najmilijima. Legendarnog glumca jučer je posjetila unuka Dina u bolnici “Sveti Sava” u Beogradu, koja se trudila da ga svojim pričama nasmije.

Živojinović je preko nje za Kurir rekao da se uspješno oporavlja od amputacije jednog dijela lijeve noge, te da je taj gubitak normalno prihvatio.

– Dobro se osjećam, ide nabolje. Pomirio sam se s tim što nemam nogu, ostao sam živ – rekao je popularni Bata, prenosi Kurir. Dina ističe da je presretna kad je sa dedom.

– Dok nije pričao, nas dvoje smo komunicirali pogledima i stiskao me je za ruku. Sada fino govori i stalno se šalimo. Lula ga svakodnevno obilazi, oni se ponašaju kao da imaju 16 godina i stalno jedno drugom govore kako se vole. U junu ili julu doći će i njegova unuka Jelisaveta, pa ćemo svi ponovo biti na okupu, osim mog tate – rekla je Dina i dodala da Batu ne posjećuju političari i glumci kako se ne bi uzrujavao, ali da se svakodnevno raspituju za njegovo stanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *