U novom akcionom trileru Ethan Hawke ima samo još “24 sata života”

Distributerska kuća Una Film obavještava da će se akcioni triler “24 sata života” (24 Hours to Live) naći na redovnim repertoarima kina u BiH od 7. decembra. Travis Conrad (Ethan Hawke) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske Jim Morrow (Paul Anderson).

Prijedlog koji mu je iznjet, Conrad ne može da odbije. Morrow sada radi za veoma moćnog čovjeka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom Reda Mountaina, koji Conradu nudi veoma opasan, ali i veoma unosan zadatak – da bude plaćeni ubica.

Travis prihvata, ali cijeli njegov život okrenut će se u potpuno pogrešnom smjeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspješne Interpolove agentice Lin Biset (Xu Qin).

U trenutku kada osjeća da je njegov život završen, Travis Conrad se budi u operacionoj sali. Tijelo mu oživljava zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.