mix

U Bingo “na naselje” kod Enisa stigao i Andrija Milošević

Učešće Enisa Bešlagića u izazovu “U Bingu sam 24/7” privukao je veliku pažnju i interes javnosti, ali i njegovih prijatelja i kolega iz regiona. Među onima koji su ga odlučili posjetiti je i jedan od omiljenih srbijanskih glumaca Andrija Milošević.

Srbijanski komičar, voditelj i kako neki kažu “najbolji pripovijedač viceva koje je sam izmislio” Andrija Milošević, stigao je danas u glavni grad BiH, a povod je bio posjeta Enisa u njegovom novom “domu”.

Za sada još uvijek nije poznato kako će dvojica glumaca, koji su svaki na svoj način vješti u tome da izmame osmijehe na licima drugih, odmjeriti svoje snage i da li će to biti upravo u pričanju viceva, no sigurno je da će i ovo biti uzbudljiv dan za sve one koji se zateknu u Bingu.

Kako će proteći ova posjeta, možete pratiti na društvenim mrežama ovog trgovačkog lanca u čijim će prostorijama biti jako veselo i puno smijeha.

Kada je riječ o Sarajevu, naš grad mu nimalo nije nepoznat, a posjetio ga je i krajem prošle godine uoči igranja njegove komedije “Idem putem pa zagrlim drvo”, kada se također sastao sa Enisom.

Enis je tada poručio da je Andrija “donio radost i osmijeh kao najljepši poklon”, a to će se, sve su prilike, ponoviti i danas.

Napišite komentar