mix

Sreća Ariane Grande u sjeni je zbog velike tragedije

Pjevačica Ariana Grande proživljava teške dane nakon što je saznala da je njen bivši dečko Mac Miller umro u svom domu, a zbog zlobnih komentara njegovih obožavatelja drži se podalje od društvenih mreža.

Dijamantni prsten na ruci bio je dovoljan da njeni prijatelji zaključe kako se Ariana Grande nakon samo nekoliko sedmica veze zaručila sa SNL-ovcem Peteom Davidsonom.

Par je vezu započeo u svibnju, nedugo nakon što je pjevačica prekinula svoju dvogodišnju romansu s reperom Macom Millerom.

Njena sreća, od petka, 7. septembra, u sjeni je velike tragedije. Naime, reper Mac Miller, pronađen je mrtav u svom domu u San Fernando Valleyu kod Los Angelesa. Sumnja se da je umro od posljedica predoziranja, a mnogi njegovi obožavatelji zbog tužne vijesti napadaju upravo mladu pjevačicu. Ariana je zbog toga zabranila komentiranje na Instagramu, a njezin zaručnik izbrisao je sve fotografije sa svog Instagram profila.

Prije nego su prekinuli, Mac je dao potpori pjevačici nakon terorističkog napada u Areni u Manchesteru, gdje je na njezinom koncertu život izgubilo 22 ljudi, no unatoč potpori ipak su odlučili ići svatko svojim putem, a nakon što je čuo vijest da se zaručila, Mac joj je poželio sreću.

‘Bio sam zaljubljen i u toj sreći proveo sam dvije godine zajedno. Prolazili smo kroz dobra i manje dobra razdoblja, ali došlo je vrijeme da to prekinemo. Sretan sam što je krenula dalje, kao što bi ona bila sretna da sam ja pronašao ljubav’, rekao je Mac u nedavnom intervjuu.

Preminuli dvadesetšestogodišnji reper, pravog imena Malcolm James McCormick, postao je slavan nakon svog debitantskog albuma koji je objavljen 2011. godine.