mix

Sofia Vergara i Joe Manganiello se razvode

Sofia Vergara i Joe Manganiello pokrenuli su glasine o razvodu. Njih dvoje navodno već neko vrijeme ne žive zajedno te su odlučili prodati vilu u Los Angelesu.

Glumica je nedavno proslavila 51. rođendan te je tim povodom otputovala u Italiju. S obzirom na to da Joe nije bio s njom, njeni fanovi smatraju da su se odlučili rastati. Osim toga, njih dvoje dugo nisu viđeni zajedno u javnosti.

Njih dvoje su se upoznali 2014. godine. Sofia je zbog njega prekinula zaruke s Nickom Loebom. Joe ju je zaprosio nakon šest mjeseci zabavljanja

“Naš prvi izlazak bio je u junu, a zaručio sam je u decembru. Vrlo brzo smo shvatili da smo stvoreni jedno za drugo”, rekao je Joe u jednom intervjuu.

Vjenčali su se 2015. godine u Palm Beachu. Ceremoniji je prisustvovalo 350 gostiju, a Sofia je nosila vjenčanicu koju je dizajnirao Zuhair Murad.

Neki od gostiju na vjenčanju bile su njene kolege i kolegice iz serije “Modern Family”, kao i Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman i Roselyn Sanchez.

Napišite komentar