Slobodanka Boba Tošić na crvenoj potjernici Interpola

Slobodanka Boba Tosic“Zečica” pobjegla u Srbiju

Najfotegeničnija miss bosanskohercegovčkog izbora za najljepšu djevojku 2005. godine, Slobodanka Boba Tošić je ovih dana pobjegla u Srbiju, po objavi njezinog advokata Vlade Adamovića.

Bivša Playbojeva “zečica” je napustila rodni Han Pjesak kada je nanovo dobila presudu o izdržavanju zatvorske kazne od dvije i pol godine, po odredbi Suda Bosne i Hercegovine. Dokazano je kako je bila aktivna učesnica operacije zločinacke grupe Darka Eleza, poznate po nazivu “Lutka”.

Tošićeva je poslužila kao mamac Đorđu Ždrale kojega je njezin momak Elez pokušao ubiti, ali se ovaj uspio izvuči iz automobila pa pobjeći i pored velike pucnjave, kojoj je vozilo bilo izloženo.

Interpol je odmah raspisao crvenu potjernicu za Slobodankom što je po procjenama upućenih, nanovo pobjegla u Srbiju. Najprije uhvaćena u Hrvatskoj u srpnju 2015. godine “zečica” je proglasena krivom za saučesništvo u pokušaju ubojstva.
Bila je četiri mjeseca u zatvoru pa puštena na slobodu sa zabranom napuštanja rodne Romanije, a u ožujku tekuće godine joj je izrečena prvostupna presuda, potvrđena polovicom srpnja.

Umjesto u zatvor bivša miss fotogeničnosti Bosne i Hercegovine je pobjegla u Beograd gdje Elez još uvijek sjedi u zatvoru, izdržavajući devetogodišnju kaznu. U zatvoru je i Đorđe Ždrale što u Foči izdržava 20-godišnju osudu, zbog ubojstva.

Džana Mujadžić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *