Svaštara

Slavni par Alicija Vikander i Michael Fassbender se tajno vjenčali

Prema pisanju stranih medija, slavni Hollywoodski par Alicija Vikander i Michael Fassbender stali su na ludi kamen. Ne želeći da njihov veliki dan bude tema medija, Alicija i Michael su čin obavili tajno, u krugu najbližih članova porodice, prijatelja i kolega.

Međutim, svjetski mediji prenose da su izgovorili sudbonosno “da” na skromnoj ceremoniji na popularnom španskom ostrvu Ibiza. Kao dokaz, navode se burme na rukama, koje je zaljubljeni par nosio prilikom posjete jednog španskog restorana.

– Detalji vjenčanja nisu bili poznati. Oni su samo rekli gostima da dođu na Ibizu gdje su svi imali rezervisane sobe u hotelu – kazao je neimenovani izvor za Sun.

Pisanje medija su upotpunile i fotografije na kome možemo da vidimo novopečeni bračni par na plaži kako se poslije vjenčanja zabavlja sa prijateljima.

Inače, Alicija i Michael su se zabavljali tri godine, prije nego što su riješili da svoju vezu ozvaniče brakom. Zbog razlike u godinama, Vikanderova ima 28 godina, a Fassbender 40, mnogi ljudi su osuđivali njhovu vezu.

Glumac se trudio da ne komentariše njihov odnos, ali prošle godine je ipak istaknuo da se osjeća odlično zbog ljubavi.

– Hemiju sam odmah osjetio. Osjetio sam tu iskru, taj intenzitet. Pomislio sam: Ova djevojka me plaši. Nevjerovatno koliko je hrabra, neustrašiva. To me je osvojilo – priznao je glumac u jednom intervjuu.