Filmske vijestiVijesti

Scott Eastwood snima u galskoj luci Marseille

Kaaris Scott EastwoodScott Eastwood, 29-godišnji sin poznatog Clinta, poslijedica očeve kratke ljubavi sa stjuardesom Jocelyn Reeves aktualno se dobro zabavlja u francuskoj južnoj metropoli, luci Marseille vozeći skupe, moderne automobile, izvodeći kaskade i uživajući u blagoj klimi Sredozemlja.
Došao je s ekipom akcionog filma “Overdrive” Kolumbijca Antonia Negreta koju čine Gaia Weiss, Ben Barnes,Karl Urban, Ana de Armas, Clemens Schick, Emilia Klarke i rapper Kaaris. Interpretira varalicu koji sa bratom krade skupe automobile pa su došli u Marseille, otuđiti skupocijeno vozilo iz kolekcije jednom vlasniku koji ga je, upravo, prodao za mnoštvo milijuna eura.

Glumac ne zaboravlja ovjekovječiti svoj boravak u Francuskoj na socijalnim mrežama kojima dodaje fotografije i kratke video uradke o kulisama snimanja, šminkanju, načinu izvođenja opasnih i smjelih scena. Nedavno je učestvovao u post produkciji ostvarenja “Sucide Squad” američkog cineasta Davida Aylera, što će se pojaviti na starokontinentalnim velikim ekranima, početkom slijedećeg kolovoza.

Mladi Eastwood je prije dvije godine proglašen istinskom nadom novog američkog filma, uspio je završiti studij komunikacija na Loyola Marymount University i glumio u očevim realizacijama: “Memorija naših očeva”,”Gran Torino”, “Invictus”.
Uskoro se pojavljuje i u biopicu pod nazivom “Snowden”, kojeg realizira napola Francuz Oliver Stone o čuvenom informatičaru Edwardu Josephu Snowdenu prema djelima Luke Hardinga i Anatolija Kutcerena.

Džana Mujadžić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)