Razvod na Angelinu Jolie ipak uticao

Hollywoodska glumica Anđelina Jolie i njen nekadašnji partner Brad Pitt objelodanili su prije nešto više od godinu dana da će staviti tačku na dvogodišnji brak, a prethodno su bili u vezi deset godina.

Ta vijest mnoge je iznenadila, ali su se svi potajno nadali pomirenju. I supružnici su, kako su pisali mediji, bili na korak do toga, ali Angelina nikada nije htjela da odustane od odluke jer joj se nije dopao način života koji živi Pit.

Predanost alkoholu i zanemarivanje porodice su ga koštali. Glumica je nastavila sa svojim aktivnostima, u međuvremenu. Nedavno je objavljen i novi film na kojem je radila, ali ona izgleda da za sve to vrijeme mijenja i svoj izgled. Primjetno je da je sve mršavija iako ima naznake ljepote one glumice od prije nekoliko godina, ipak se promijenila.

Drastično je smršala, a pisalo se i da ne želi da tokom ljeta nosi kratke rukave kako javnost ne bi vidjela njene mršave ruke. Očigledno da je razvod i mučan period u posljednjih godinu dana i te kako uticao na prelijepu glumicu. Oni se još nisu zvanično razveli, ali vrijeme brakorazvodne parnice i sama odluka na taj potez su uticali na nju.