Princ William: ‘Očinstvo je učinilo da postanem emotivniji’

Princ-WilliamPrinc William kao gost u emisiji poznatih britanskih voditelja Anta i Deca kazao je da ga je očinstvo učinilo emotivnijim nego što je dosad bio, te da mu je pomoglo da shvati u kojoj je mjeri život dragocjen.

Gledam na događaje u svijetu drugačije, a “pomisao na to da netko ne može biti u blizini djece dok odrastaju” na mene posebno utječe otkad su se rodili princ George i princeza Charlotte, rekao je tridesettrogodišnji princ.

Voditeljima Anthonyju McPartlinu i Declanu Donnellyju, princ od Cambridgea je rekao: “Puno sam emotivniji nego prije. Dosad me ništa nije moglo previše povrijediti niti sam previše brinuo o nekim stvarima.
A sada i najmanje stvari koje se događaju u svijetu utječu na mene, na negativan ili na pozitivan način, mislim, otkad sam postao otac.
U jednom trenutku shvatite u kojoj je mjeri život dragocjen i to mijenja dosadašnja stajališta.. kao pomisao na to da neko ne može biti pokraj vlastite djece dok odrastaju.”
U dokumentarnom filmu nazivom “When Ant and Dec met the Prince: 40 Years of the Prince’s Trust”, uz Williama je o očevoj dobrotvornoj organizaciji govorio i njegov brat Harry.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *