mix

Premijera nove sezone HBO original serije “Trideset novčića” 23. listopada na HBO Maxu

Druga sezona serije „Trideset novčića“ (30 Coins aka. 30 Monedas) imat će premijeru 23. listopada na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 21:35.

Hvaljeni majstor horora Álex de la Iglesia redatelj je i suscenarist serije „Trideset novčića“ čija se radnja odvija u vrtoglavom svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se čini – i nikomu se ne može vjerovati. Nakon pada Pedraze, u drugoj sezoni zatječemo oca Vergaru (Eduard Fernández) i Elenu (Megan Montaner) zarobljene u dubinama pakla. U međuvremenu, u svijetu živih, utjecajni vođa sekte Christian Barbrow (Paul Giamatti) kuje mračnu zavjeru da ponovno skupi trideset novčića za zlokobni ritual. Dok bivši stanovnici Pedraze pokušavaju otkriti goleme misterije iza strahota koje su doživjeli u zatočeništvu, Vergara surađuje s bivšim neprijateljima u strašnoj utrci da spriječi Barbrowovu vladavinu uništenja – i kraj svijeta.

U glavnim ulogama su Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo i Manuel Tallafé.

Redatelj serije je Álex de la Iglesia, a suscenaristi su Álex de la Iglesia i Jorge Guerricaechevarría. Izvršni producenti za HBO Max su Steve Matthews, Miguel Salvat i Antony Root. Álex de la Iglesia i Carolina Bang su izvršni producenti za Pokeepsie Films. Druga sezona snimana je u Španjolskoj, Italiji, SAD-u i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prva sezona serije „Trideset novčića“  dostupna je na HBO Max streaming platformi.

Napišite komentar