mix

Premiejra filma ‘Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody’ 27. kolovoza na HBO Max

Novi biografski film „Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ (Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody) imat će premijeru 27. kolovoza na HBO Max streaming platformi. Film će također biti prikazan na HBO kanalu 27. kolovoza u 20.00h.

Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

„Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ je snažna i trijumfalna proslava nenadmašne Whitney Houston. Redateljica je Kasi Lemmons,  scenarist je Anthony McCarten, nominiran za nagradu Oscar, a producent je legendarni glazbeni producent Clive Davis. Naomi Ackie, dobitnica BAFTA nagrade, preuzima ulogu Whitney Houston u ovoj dirljivoj proslavi života i glazbe jedne od najvećih pjevačica svih vremena.

Film je portret kompleksne i multitalentirane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od djevojke iz zbora iz New Jerseyja do jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnica svih vremena. Film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Whitney Houston, s nastupima koji ostavljaju bez daha i glazbom sastavljenom od najomiljenijih hitova ove glazbene ikone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)